Överlevnadskurser, kanindödarkurser, gå på glödande kol, bungyjump, fallskärmshoppning, bergsbestigning, springa maraton och föda barn. Surfa, segla, gå på lina, gå på scenen, håll föredrag, berätta historier och bli kreativ. Ja det finns många sätt att utforska sina egna resurser. Att upptäcka att man faktiskt kan mera, vågar mera, orkar mera än man trodde.
Pulsen i topp, adrenalinet pumpar, du svettas över hela kroppen.
Hur känns det? Att övervinna rädslan, tveksamheten, pessimissmen och flytta sina egna gränser. Du står där och uppfylls av en känsla att du kan så mycket, kan klara så mycket. Har så mycket kraft, energi, mod och jävlarannamma.

Nu kan du förändra hela ditt liv. Ja din övertygelse är så stor att du i detta nu redan startat på förändringen.

Tänk tillbaka på ditt eget liv! Har du varit med om någonting som flyttat dina egna gränser, för vad du trodde var möjligt? För vad du kan åstadkomma? Har du varit med om en dag där du kunde flyga, över och igenom, barriärer och hinder, vars existens du fullt och fast trodde på, då du vaknade den samma morgon?
Den har sorts hisorier berättar något viktigt för dig. Tänk tillbaka, se det framför dig, hör ljuden, känn efter hur det kändes i kroppen. Låt ännu en gång historien berättas för dig. Låt dig förföras. Berätta historien för dina nära och kära, dina vänner och kollegor. Historien om att du kan.. att de kan.. att vi alla kan!
Se och hör föredrag om coaching och skratt

Hem


Oversigt foredrag:

Foredrag


Foredrag, coaching


Mikael Hermansson
Telefon: 040-6935640

Mail besvaras snabbt:
mikael@veryfunny.seCoach-teknik:

Att få gamla succéupplevelser till att bli levande i nuet. Du återfår din styrka, dina resurser och kommer in i ett kraftfullt tillstånd där dina problem förvandlas till utmaningar.Jag har verkligen kommit in i ett kraftfullt tillstånd efter jag var till föredrag om coaching och skratt!