Dynamiska, livsbejakande och kreativa föredrag. Informativa och inspirerande föredrag. Föredrag om kroppsspråk. Föredrag om skratt och humor. Föredrag om coaching.


Föredrag nr 1:


Föredrag om Kroppsspråk och Kommunikation

Med detta föredrag ger jag publiken en djupare förståelse for ögonkontakt och kroppsspråk som kommunikationsform. Helt enkelt genom att jag använder det, visar det, försöker det, lykkas med det och mislykkas med det. Jag pratar om det, viskar, ropar, mimar, gestikulerar... ja t.o.m fullständig tystnad används till att förmedla essensen av kroppsspråk.
Föredrag nr 2:


Föredrag om humor som hjälper.
Humor till fest, vardag och kris.

Säg ja med hela kroppen och bli ännu mer charmerande!

Lär att använda humor som ett verktyg till att se dig själv i ett nytt perspektiv. Använd humor til att få energi och nya insikter, til at komma vidare och utveckla dig.

Detta föredrag ger en gripande och underhållande argumentation för att vi ska ta humorn allvarligt. Presenterat med ett ovanligt livsbekräftande, befriande, inspirerande och glädjande kroppsspråk.

Ett leende smittar. Ett stort leende smittar stort. Sprid smittan!
Mikael Hermansson
Telefon: 040-6935640

Mail besvaras snabbt:
mikael@veryfunny.se

Primärt turné-område: Stockholm, Södertälje, Katrineholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Mjölby, Nässjö, Hässleholm, Malmö, Göteborg, Varberg, Halmstad, Helsingborg.

Det har hänt att jag hållt föredrag i Uppsala, Gävle, Garpenberg och Härnösand.