Vill ni gärna invitera barn och andra till en uförglömlig upplevelse med värme, fniss och gapskratt?
till en föreställning med stort kroppsspråk och barnslig kreativitet?


Fniss- och skrattkommunikation.

Kontakten mellan clown och barn är direkt. Barnen ropar, pekar och skrattar. Clownen lyssnar, svarar och faller pladask. Ljudnivån åker helt upp och ner igen. Clownens agerande udstrålar värme. Barnen svarar med fniss och skratt. Publikens och clownens uppmärksamhet på varandra är total. Alt annat är glömt. Vi är här och nu i ett rum fullt av glädje.

Karl Oskar kan inte prata i en mikrofon, utan att han nästan kommer till att äta den. Han kan inte vinka, utan at tummen fastnar i ögat. Och så har han en exceptionell förmåga till at tappa byxorna utan att själv upptäcka det.

Trots detta har han ett ovanligt gott humör. Kanske är det detta, som gör att han helt tillfälligt kommer till at udföra de mest märkliga bedrifter. Utan att han själv planerat eller förstått någonting.Föreställningens varighet: 40 min.
Publik: barn från 3-10 år eller familjer.Mail besvaras snabbt:
mikael@veryfunny.se

Tack för att du tittade förbi!
Du kan nu lugnt gå videre till den
sista sidan på internet...

Karl Oskar är mimkonstnär och kroppsspråksekvilibrist. Han har spelat många succeföreställningar för döva barn. Han har också samarbetat med Odense Symfoniorkester, Aalborg Symfoniorkester, Malmö Symfoniorkester, Helsingborgs Symfoniorkester och Norrköpings Symfoniorkester och spelat mimade clownföreställningar till deras musik. Men vanligtvis använder han röst och ljud och har spelat hundratals med succefulla föreställningar i Sverige, Danmark och Tyskland.


Clownen Karl Oskar
Mikael Hermansson
Telefon: 040-6935640

Mail besvaras snabbt:
mikael@veryfunny.se


Trolleri